Blog

Sin categoríaPresentació de la iniciativa LAUTORA

Presentació de la iniciativa LAUTORA

LAUTORA és un grup de persones que fa temps que observen com es vulneren els drets d’autoria de manera constant, en detriment de les persones que creen cultura i coneixement i de les persones usuàries que en gaudeixen.

Aquesta vulneració dels drets d’autoria està condicionada pel sistema actual, que afavoreix una minoria, representada per les entitats de gestió que es lucren de la feina de creació intel·lectual de terceres persones i que en fan ostentació, actuant com un monopoli injust que des de LAUTORA, i amb la col·laboració de tothom que ho vulgui, tenim intenció de canviar.

QUÈ PRETENEM AMB LA INICIATIVA LAUTORA? Pretenem que el sistema de retribució per la propietat intel·lectual i cultural sigui justa amb les persones creadores i, alhora, amb les persones usuàries que, d’una forma o altra, fan ús d’aquestes creacions.

Vols unir-te a la iniciativa i lluitar per un sistema més just? Continua llegint, informa’t i dona’ns el teu suport amb la teva signatura.

Back To Top

Som artistes, periodistes, músics, artistes gràfics, entitats que ens dediquem al sector audiovisual i publicitari…. Som persones, professionals i empreses afectades per la gestió col·lectiva dels drets d’autoria.

Contacti’ns

San julián, nº 22 local Nafarroa
31171 España
Tel: +34 948 32 13 99
Mov: +34 619 322 210
info@intangia.es

Social