Blog

Sin categoríaPresentem el web de LAUTORA

Presentem el web de LAUTORA

La iniciativa LAUTORA neix amb la finalitat de ser un espai on tant persones creadores com usuàries d’algun tipus de propietat intel·lectual, cultural o artística puguin informar-se i conèixer de forma clara i transparent quins són els seus drets i obligacions.

Per què aquesta iniciativa? Perquè ens hem adonat que les entitats de gestió col·lectiva actuen de forma opaca, abusiva i monopolista.

En aquest nou web, podràs conèixer quines són aquestes entitats de gestió col·lectiva i qui es veu afectat per la seva gestió, informar-te més a fons sobre aquesta iniciativa i saber quins són els teus drets i obligacions.

LAUTORA inclou, a més, un TEST DE COMPLIMENT que qualsevol persona usuària o professional pot respondre per saber si s’està veient afectada de manera injusta per la ineficàcia en la gestió d’aquestes entitats.

A més, com que LAUTORA pretén canviar aquest sistema injust, incorporem un apartat en què ens pots donar suport amb la teva signatura (www.lautora.es/nos-apoyan/), perquè més endavant puguem comptar amb l’ajuda necessària per mirar de canviar la llei.

Coneix LAUTORA al nostre lloc web: www.lautora.es.

Back To Top

Som artistes, periodistes, músics, artistes gràfics, entitats que ens dediquem al sector audiovisual i publicitari…. Som persones, professionals i empreses afectades per la gestió col·lectiva dels drets d’autoria.

Contacti’ns

San julián, nº 22 local Nafarroa
31171 España
Tel: +34 948 32 13 99
Mov: +34 619 322 210
info@intangia.es

Social